<   Terug naar het overzicht

ArXs by your site: scholengemeenschap Koba Metropool

‘We genieten elke dag van de voordelen die ArXs ons biedt’

In het hart van Antwerpen bevindt zich vzw KOBA Metropool, een scholengroep met 9 secundaire en 7 basisscholen. Aan het hoofd van de interne preventiedienst staat Krista Dekoning. Samen met haar team van tien lokale preventieadviseurs waakt ze over de veiligheid en het welzijn van meer dan 8000 leerlingen en zo’n 1300 voltijdse medewerkers. En daarvoor gebruiken ze met veel gemak én plezier het ArXs-platform.

alt text

Het preventiebeheer van zo’n uitgebreide organisatie brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Met ArXs by their site koos het preventieteam resoluut voor vereenvoudiging.

Krista: “ArXs voldoet volledig aan onze verwachtingen én noden. Met het platform kunnen we eindelijk uniformiteit binnen de verschillende scholen creëren. Het biedt niet alleen een mooie basisstructuur voor je preventie & facility management, we kunnen het ook aan onze specifieke behoeften en wensen aanpassen. En daarnaast scoren ze op het vlak van prijs-kwaliteit enorm goed!”

Niet aanwezig op de site, wel aan hun zij

“Wij genieten elke dag van de voordelen die het software-platform ons biedt. Wilden we vroeger informatie vinden over een bepaalde school, dan kon je bijna niet anders dan fysiek ter plaatse gaan om er vervolgens op de computer in de persoonlijke mappenstructuur van de lokale preventieadviseur te duiken. Nu vind je alle informatie centraal en digitaal terug. En dat heeft een enorm positief effect op onze toegankelijkheid en efficiëntie. Waar je ook aan het werk bent, je kan mensen veel makkelijker ondersteunen.”

“Tegelijkertijd heeft het platform het werk van stafmedewerkers en bouwadviseurs gemakkelijker gemaakt. Hebben ze nu nood aan bepaalde documenten of informatie, dan vinden ze het eenvoudig terug op het platform, terwijl ze voorheen altijd bij ons, de preventiedienst moesten aankloppen.”

(Bijna) altijd bereikbaar

“De klantenservice van ArXs is er één om u tegen te zeggen. Contacteer je hen met een vraag of probleem, dan volgt er al snel een online-meeting om je antwoord te geven of te ondersteunen. En daar komt ook nog bij dat ze ook echt openstaan voor verbeteringen. Ze zullen altijd bekijken of voorstellen een meerwaarde bieden voor het systeem en integreren die vervolgens ook.”

ArXs, at your site

ArXs is niet zomaar een softwareleverancier. We willen een partner zijn in je succes. Het ArXs-team staat voor je klaar tijdens elke stap, van implementatie over training tot alle vragen daarna.

Heb je nood aan een oplossing die je niet alleen helpt om je incidentbeheer te stroomlijnen, maar je volledige preventie en facility management combineert en rekening houdt met kwaliteit en milieu? Dan is het ArXs-platform jouw oplossing. Contacteer ons vandaag nog en we tonen je graag hoe onze oplossing jouw site kan transformeren.

Eerst zien, dan geloven?

Ben jij benieuwd wat ons platform voor jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het in één van onze video’s of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.